maanantai 10. maaliskuuta 2008

Mitäs minä sanoin...

Olin oikeassa. Järjetön kasa pyykättävää tuli herran mukana leiriltä. Tosin, tuli myös simpukat ja reilu kimpale juustoa! :D Pesukone surraa nyt 24/7...

Eilen oli uimakoulua, oppilaana allekirjoittanut ja opettajana (avioliittolupauksen velvoittamana) Teemu. Tunne on kuin aikoinaan autokoulussa. Ei ehdi sisäistämään edellistä, kun uutta jo opetellaan. Toivottavasti minusta kuitenkin tulee parempi uimari kuin kuski! :)

2 kommenttia:

 1. Miten sitä pyykkiä niin paljon oli? Johan sitä pyykättiin leirilläkin! Tosin se viimeisen päivän raatopaita on voinut saastuttaa muut vaatteet matkan aikana. On muuten aika luksusta leiripaikassa, että on pyykkikone. Vähentää hajuhaittoja merkittävästi ja lisää vaatteiden käyttömukavuutta.
  Kiitokset muuten miehesi koulutuksesta (no, onhan se vielä jonkun verran kesken..). Yllätti nimittäin ruuanlaittotaidollaan. Ainakin yksi ruokalaji valmistui hyvin. Tai sitten toteutui se lentävä lauseemme, että "ei ole huonoa ruokaa, on vain liian lyhyitä lenkkejä". Ja tiskaajanahan Junnu on ihan kone.
  Mukava kuulla, että kuntoutus etenee. Sitkeetä hommaa, tiedän kokemuksesta. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Tiina: Pyykkiä vain tuntuu riittävän, johtui varmaan suurelta osin just siitä raatopaidasta! :D Se oli kyllä verrattavissa biologiseen aseeseen... Pyykkikone on kyllä todella luksusta, ja varsinkin jos on vielä kuivain, kuten Havaijilla taannoin.

  Teemu meillä häärää keittiössä muutenkin, ja minun lenkit ei vähään aikaan ole ainakaan ollut "tarpeeksi pitkiä", ja silti maistuu! :D

  Kiitos tsempistä, sitä kyllä tarvitaan vielä muutama kuukausi. Mutta sulle myös tsemppiä ja Amerikan turneelle! Täällä pidetään peukkuja!

  Ja kiitos, että olet ylläpitänyt koulutusta leirin ajan mm. keittiöaskareissa ja pyykinpesussa! ;)

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!