torstai 6. maaliskuuta 2008

"Viimeiset viisi kilometriä..."

Viimeistä viedään, nimittäin urheilulesken iltaa. Herra kotiutuu huomenna ja mämmikin on sitä varten ostettu! ;D Hurjana olen myös pessyt pyykkiä, jotta (kokemuken mukaan) jättimäinen kasa treenivehkeitä sopii pyykkikoriin.

Tänään ohjelmassa olisi ollut yhdeksän tuntia luentoja, urheana sinnittelin melkein loppuun saakka (viimeinen tunti oli liikaa ja karkasin). Mutta periaatteessa, nyt ne on loppu. Siis luennot. Muutamia on vielä jäljellä, mutta "suuri puristus" on nyt valmis. Jollekin saattaa nyt juohtua mieleen, että entäs se gradu, mutta sehän on jo hyvin suunniteltu, eli puoliksi tehty! :D

Treeniä on ollut kivasti, ainakin siinä valossa, että olen vielä kuntoutusvaiheessa. Maanantaina jalat hierottiin. Tiistaina 60 min pyörällä ja 30 min päälle juoksua (cross trainer) ja keskiviikkona 60 min juoksua (cross trainer) ja päälle 30 min vesijuoksua. Fysioterapeutti suositteli aloittelemaan tuolla X-trainerilla, koska (täällä) maassa on vielä niin paljon jäätä ja lunta. Olen aina hieman vierastanut tuota värkkiä, mutta ainakin se oli kivutonta. Ehkä se tästä. Huomenna vuorossa uintia.

3 kommenttia:

 1. Sustahan on tullut oikein pro-kuntoutuja tuolla treenimäärällä. Varmaan kiva päästä kunnolla liikkumaan tauon jälkeen!

  Ja hyvin olet varautunut urheilulesken elämän päättymiseen pyykkikorin tyhjennyksellä :)

  VastaaPoista
 2. Neiti S: Joo, määhän voisin ruveta ammattilaiseksi! :D Nooh, mutta olet oikeassa, että on kivaa päästä taas liikkumaan! Johan tuossa tulikin melkein kolme kuukautta niin, että se oli enemmän ja vähemmän haasteellista.

  VastaaPoista
 3. Hmm, jostain syystä en ollut kirjautuneena, mutta edellisen kommentinhan jätin minä!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!