keskiviikko 4. toukokuuta 2011

10 km tempo

Eilen järjestettiin HelTri-Cupin 10 km tempoajo ja pääsin onneksi ajanotosta irti sen verran, että sain itsekin tempoilla. En ole ennen tempoa ajanut ja koko eilisen päivän taisi vähän jännittääkin. Onneksi toimitsijatehtävät vievät ajatukset pois jännäämisestä, joten ajaminen sentään onnistui! :) Tuloksena 18:37 ja sarjan toinen sija, varsin kova suoritus, jos jätetään mainitsematta, että NYL:ssä oli kokonaista kolme osanottajaa. Tosin jos tuloslistaa vilkuilee enemmän, niin ryhmä miehiäkin jäi selän taakse! :)

Oli mukava päästellä menemään ja jälleen porukka oli hyväntuulista ja kannustavaa. Aika tuoreitakin jäseniä oli paikalla ja kovaa menivät hekin. Teemukin maksoi jäsenmaksun, jotta pääsee karkeloihin mukaan. Tosin edustus taitaa säilyä entisessä seurassa! ;D

5 kommenttia:

 1. Voi jee,hieno suoritus!!!Ja osanottajamääristä viis, pääasia että itellä on onnistuja olo!

  VastaaPoista
 2. Totta, sijat jaetaan niiden kesken, jotka ovat tulleet viivalle! :) Oli kyllä mukava juttu. Nyt kyllä sitten meinaa hieman lentsun tapainen iskeä, kun viikonlopun ajoi viileässä ja tuolla tempossa nyt keli oli vähintäänkin raikas, niin selvästi meinaa alavire napata. Mutta eiköhön se pienellä levolla tästä nyt häviä.

  VastaaPoista
 3. Pakko tunnustaa, että piti googlettaa, että mitä tarkoittaa tempoajo. Pieniä aukkoja yleissivistyksessä havaittavissa tältä osin ;)

  VastaaPoista
 4. Nooh, olisin kyllä voinut avata sitä hieman. ;D Ei välttämättä kuulu yleissivistykseen! Mutta nythän tästä blogista on tullut sivistystä lisäävä väline!

  VastaaPoista
 5. No onneksi on google, joka tietää melkein kaiken. Ja vielä vähän enemmän ;)

  nti s

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!