tiistai 29. heinäkuuta 2008

Viikon huipennus Antwerpenissä

Ylihuomenna suunnataan Helsinkiin ja perjantaina lennetään Brysseliin. En muuten saanut järjestettyä itselleni työhaastattelua, mutta lupaan sitten vakavissani yrittää syksyllä! ;) Kilpakumppani-Juan hakee meidät sitten kentältä ja suuntaamme kohti Antwerpeniä, missä kisatunnelma alkaa nousta.

Sehän luonnollisesti sitten tarkoittaa sitä, että tunnelmamittari nousee myös avioliiton arjessa. Kuten jo aikaisemminkin todettu, niin itseään (ja toista) ei pidä ottaa niin vakavasti, ettei pientä kisahermoista johtuvaa "herkkyyttä" ymmärtäisi. Seuraavat kuvat kertovat enemmän kuin ne kuuluisat tuhat sanaa ko. aiheesta.

Havaiji 2007, yhteyksiä ulkomaailmaan ennen kisaa.


Joroinen 2008, ennen aamupalaa kisapäivänä.


Salibandyturnaus 2008, Teemu käymässä hallilla.

Lopuksi vielä älykkään oloinen uimari lähdössä järveen...

4 kommenttia:

 1. Kerroit aiemmin että märkäpukusi on liian iso harteista ja kuvassa 2älykkään oloinen uimari" se näkyykin. On varmaan vaikeaa löytää oikeaa kokoa. Mulle tulee postissa sovitukseen yksi puku parin päivän kuluttua - saa nähdä, onko lähelläkään sopivaa... (Ei nyt viitsi ihan mittoja tähän nettiin laittaa, vaikka koot kiinnostavatkin... : ))

  VastaaPoista
 2. Liisa: Kyllä, puku onkin Teemun vanha, joten sillä se ei ihan istu ylävartalosta. Mutta hyvin tuo asiansa ajaa vielä tämän kesän. Pitää sitten katsoa uudestaan ensi kesänä! :) Mutta odotan siitä varsin mielenkiintoista ja luultavasti pitkää urakkaa... :D

  VastaaPoista
 3. Ok, ajattelinkin, että jos se on miesten malli, niin silloin tuo hartiajuttu on melko selvä. Olen vaan lukenut juttuja siitä, miten vaikeaa on löytää tuo sopiva puku, niin että saa nyt nähdä, mitä posti tuo...! Minäkin olisin tyytynyt vanhaan pukuun, mutta niitäkään ei ole kovin hyvin tarjolla.

  VastaaPoista
 4. Liisa: Joo, miesten mallilla polskutellaan! :) Mutta kuten minulla melko usein, niin oikean kokoisten varusteiden (tai oikeastaan hyvin istuvien) hankinta on työlästä ja turha haavaillakaan siitä, että ensiyrityksellä löytyisi. Joskus toki sattuu poikkeuksiakin. Toivottavasti napsahtaa koko kohdalleen!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!