torstai 27. maaliskuuta 2008

Turpa ruvella?!

Kyseinen kuva on otettu 13.10.2007 noin kello 05.30, alkamassa on Hawaii Ironman ja minulla on kuvassa "turpa ruvella". Sittemmin olen sivistynyt ja oppinut asianmukaisen termin: turpaihottuma. Lisävalaistusta asiaan sain tänään, kun ihotautilääkäri totesi SUP-hoidon tarpeelliseksi valoyliherkkyyden vuoksi. Että tämäkin vielä! Nyt alkaa myös lierihatun metsästys ja bikineiden oston voi jättää listalla viimeiseksi... Onhan tästä kärsitty jo pari vuotta ja toivottavasti nyt saisi asiaan jotain helpotusta, ilkeä pirulainen tuo vaiva!

Huomenna tentti ja lauantaina viikoksi lappiin hiihtämään! :D

4 kommenttia:

 1. No hei, aurinkohan on epäterveellistä! Voit hankkia itsellesi viehkon auringonvarjon :D

  Tosta hiihto-osuudesta mä olen kyllä niiiin kateellinen. Olisi kiva päästä asumaan jonnekin, missä olisi oikea talvi. Voisi sitten ostaa uudet sukset, kun äiti myi edelliset ;)

  VastaaPoista
 2. Neiti S: Kyllä, aurinko on erittäin epäterveellistä ja viehko aurinkovarjo estää myös auringon aiheuttaman (ennenaikaisen!) vanhenemisen! :D

  Tuntui kyllä tänä vuonna, että ei meinannut talvi tulla tännekään... Eilen sitten tupsautti 35 cm lunta! Muutamat ärräpäät tuli päästeltyä matkalla yliopistolle ja kaksi autoa autettiin taipaleelle!

  Kuinka sinun äitisi on uskaltanut sun sukset myydä!? ;D

  VastaaPoista
 3. No kun muutin lukion jälkeen pois kotoa, jätin erinäisen määrän talviurheiluvälineitä vanhempien luo. No sitten Vaasassa niille ei pahemmin ollut käyttöä, kun eihän siellä ole mitään mäeksi tunnistettavaa, paikallinen laskettelurinnekin kelpaa lähinnä pulkkamäeksi meikäläisen mittapuulla.

  No aikansa meikäläisen roippeita varastossa pyöriteltyään äiti myi mun hokkarit, laskettelukamat ja murtsikkakamat työkaverilleen, jonka lapsi (ja jalat) olivat juuri oikean kokoiset. Käski ostaa uudet sitten kun tarvin.

  Ei sillä, että näillä nurkilla pahemmin suksia tarvitsisi. Olen kyllä harkinnut muuttoa johonkin "talvisemmille" seuduille joskus tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 4. Neiti S: Mekin ollaan sitä asiaa mietitty, että jos/kun tie etelään vie työn perässä(?), niin kuinka sitä pärjää ilman lunta! Ja Teemulle se kai olisi vieläkin kummallisempaa, kun ("entinen") hiihtäjä taustainen kuitenkin on!

  Pitäisikö sitä sitten lumen perässä matkustella viikonloput?! :D

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!