tiistai 25. maaliskuuta 2008

Paluu (jälleen) arkeen

Huoh, onneksi pyhät ovat ohitse! Säät olivat loistava, mutta "tankkausta" tuli harrastettua ihan liian hartaasti. Liekö ollut sillä tekemistä myös sen kanssa, että syttyipä minulle palo ilmoittautua johonkin retkipyöräilyyn. Pari vuotta sitten osallistuin Pirkan Pyöräilyyn, mutta matka oli silloin maastopyörällä suoritettuna 40 km, johon aikaa kului kaksi tuntia. Nyt, kun minulla on "hoidossa" Tiinan (täysin palvellut?) pyörä, niin hieman pitempikin matka saattaisi taittua! Joskin omankin pyörän ostamista tässä on myös suunniteltu. Pyörän selässä tunteja on jo tullut useampi kymmen, sillä se onkin ollut tässä ainoa liikuntamuoto...

Eli jos jotain mukavaa tapahtumaa on mielessä, niin ehdotuksia otetaan vastaan! Tälläisiä löysin itse: vaihtoehto, vaihtoehto, vaihtoehto.

Ja pitkästä aikaa ilahdutan lukijoitani viime viikon treeneillä:

maanantai:
- fysioterapia (45min)
- pyörä (152/172, 30min) + vesijuoksu (15min)

tiistai:
- sauvakävely (45min)

keskiviikko:
- lepo

torstai:
- pyörä + kuntosali (135min)

perjantai:
- lepo

lauantai:
- hiihto (60 min)

sunnuntai:
- hiihto (70min)


Eli polvi alkaa olla jo siinä kunnossa, että juoksun, hiihdon (ei vapaa) ja "ulkosalla" pyöräilyn voi ottaa varovasti ohjelmistoon ja siten kasvatella määriä. Laitoin myös tavoitteen itselleni ensi kesän pikatriathloniin Joroisissa! Eli uintiosuus on tarkoitus suorittaa vaparia uiden sekä ilman vesikauhua ja pyöräilyssä olisi tarkoitus ajaa pyörällä, joka ei olisi rikki! Juoksun parantamiseen eivät enää taida rahkeet riittää! :D Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin olisi kiva, jos joku jäisi selän taakse. Eli tämä aloitteleva triatleetti olisi todella vähään tyytyväinen! :D Tosin, saataa olla, että menee vielä PRO-puolelle, jos otan pyörän mukaan Lanzarotelle toukokuuksi!

4 kommenttia:

 1. Mä jo ehdin kuolata sun edellisen postauksen kuvassa ollut pyörää, mutten ehtinyt sitten kommentoimaan. Hmm, selvisi sitten sekin. Olet kyllä päässyt laadukkaan kierrätyskeskuksen asiakkaaksi;)

  Valitettavasti mä ja Dee ollaan sen verran erimittaisia, että en pääse osingoille sen nopeasta menopelistä...ehkä mä sitten ihan ihkaoman kun olen rikas(hah!) ja viisas(sekin vielä!) maisteri-ihminen. Siihen asti mennään vaan juurakoiden keskellä:)

  Olit löytänyt oikein varteenotettavan vaihtoehdon pyörälenkille, tervetuloa;)

  VastaaPoista
 2. Ahaa! Vai, että tervetuloa?! Täytyypä sitten harkita toden teolla sitä vaihtoehtoa! :)

  Muuten, selvennyksen vuoksi: se viime postauksen pyörä on Teemun tempopyörä, eli semmoisista huvituksista en pääse vielä osalliseksi, mutta hieman vanhempi vehje on siis käytössä! Laitan kuvia siitäkin, kunhan saan pyörän autotallista sisätiloihin (kirjoitinko todella tuon itse?!)!

  Joo, se muakin jarruttaa siinä oman menopelin ostossa: olotilat rikas ja viisas! :D Ehkä me joskus!

  Oletko muuten itse osallistunut tuohon Turun lenkille koskaan?

  VastaaPoista
 3. Hmm, kierrätyskeskuksen tarjonnan tuntien ei se sinunkaan nyt niin kovin tavallinen tai ainakaan huono voi olla.... ;)

  Myllyn ajot on itseasiassa jääneet syystä tai toisesta väliin...viime vuonna oltiin polkemassa vähän mäkisimmissä maastoissa ja sitten on ollut häitä sun muita...ja jos totta puhutaan, niin yhtenä vuonna en suostunut lähtemään kun tolla mun traktorilla (mun kapeimmatkin renkaat on aika leveät), olis ollut ehkä nöyryyttävintä että vanhat ihmiset menisivät kevyesti ohi kevyillä kaupunkipyörillään;) Minkäs tälle voi ku aina pitäis olla paras;)

  Ala-asteellakin sanoin etten voi osallistua telinevoimisteluun koska olen allerginen (whaaaaat!?!?!mistä lapsi keksiikin noita....) niille telineille. Todellisuudessa vihasin sitä lajia, ei ollut notkeutta ja sitten kun siellä oli niiiin paljon parempia tyttöjä siinä lajissa:D ...enkä muuten tykännyt kaunoluistelustakaan;)


  Noh, mutta olen mä ollut allerginen fazerinalle sekä lakuillekkin. Mut en ole enää, hyvältä ne nykyään maistuu:D

  No ei, totta puhuakseni on ollut kyllä puhetta että josko täällä on niin sitten menisi.

  hauskaa hiihtoilua! Toivottavasti on loistokelit, saat säkin tällasen nätin panda lookin:D

  terveisin nimimerkki valikoivasti allerginen :D

  VastaaPoista
 4. No huono se ei ole missään nimessä! :) Ja luultavasti aivan liian hyvä minulle! Tämän vuoden Myllyn ajoissa on pikkuinen ongelma, se sattuu juuri olemaan triathlonin MM-kisojen aikaan... Miten en sitä huomannut!

  Valokoivasti allerginen. Hmm, jos ihan rehellisiä ollaan, niin olen sitä joskus ollut minäkin! Tosin telinevoimistelua on tullut AIKOINAAN harrastettua ihan venäläisen valmentajan johdolla ja kova oli kuri! Mutta jotain myös tarttui, tosin kaikki on unohtunut. Kerran olen uimasta "pinnannut" ja sekös ärsyttää nyt, kun opettelen uimaan kunnolla... :D

  Panda-look olkoon tavoitteeni! :)

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!