torstai 22. joulukuuta 2016

22.

En kirjoita työstäni blogissani, mutta tänään haluan kertoa kuinka havahdun usein iloisena ihmettelemään osaavia ja asiantuntevia kollegoita, jotka ovat vielä mukaviakin! Pääsääntöisesti tällaisten ihmisten kanssa saan tehdä töitä päivittäin. Onnekkaalta tuntuu.

Ihailen avoimesti tyyppejä, joilla on ominaisuuksia mitä minulla ei ole. On hienoa huomata, että työpari täydentää toistaan ja lopputulos on entistä parempi. Eri tapoja tehdä on melkein yhtä paljon kuin tekijöitäkin ja sille pitää antaa oma tilansa. Itse etenisin suoraviivaisesti tavoitetta kohti, mutta pohdiskelu ja mietintä on usein valttia. Toki koen harrastavani niitä itsekin, mutta eri tavalla. Asiantuntijatyössä(kin) samaan lopputulokseen voi päätyä monella eri tavalla.

Täydellistä. Ja mikä tuoksu!

Luonnollisesti myös ihmiset ovat persoonaltaan erilaisia. Tällekin yritän löytää aina ymmärrystä, kun huomaan toisen toimivan omasta tulokulmastani nähden eri tavalla. Erityisen ihmeissäni olen ihmisistä, jotka omaksuvat nopeasti uutta asiaa ja työstävät kuulemaansa lennosta. Väitän itsekin hallitsevani hyvin laajojakin kokonaisuuksia, mutta kyllä uutuudet vaativat hetken sulattelua. 

Parasta on tietysti, että työn kautta on löytynyt hyviä ystäviä. Ne jäävät, vaikka organisaatiot ja tehtävät muuttuisivatkin. Heidän kanssaan selvitään tiukoista paikoista niin virka kuin vapaa-aikanakin, jos on tarpeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!