sunnuntai 13. joulukuuta 2015

13.

Jos eilinen sujui alavireisesti kaikilla osa-alueilla, niin tämä päivä oli lähes täydellinen sunnuntai. Slow foodia, jäätynyttä hiekkalaatikkoa (koska Frozen) ja henkistä valmistautumista iltapäivän lenkille. Teemu otti aamuvuoron ja kävi juoksemassa reilut pari tuntia (ja 27km), mutta tähän palaan myöhemmin.

Piparkakkutalkoista päätyi osa jopa pellille saakka. Taikinaa katosi mystisesti tuotannossa.
Iltapäivällä on minun vuoroni lähteä toisessa aallossa lenkille ja maasturiin piti viritellä kunnon valo, koska päivä jo hämärtyi. Lisäksi olin todella fiksu ottaessani mukaan varavalon, jolla pääsisin tarvittaessa pois metsästä. Sitä ei kyllä tarvittu. Ajelin ympäri Kuopiota, ajatuksena päästä Pursiseuran rantaan ja siitä ajella pitkin rantoja niin pitkään kun kotiintuloaika tulisi vastaan. Ilta oli kaunis ja onhan siinä oma viehätyksensä ajaa täysin pimeässä. Vauhti ei kyllä sinällään päätä huimannut, koska nämä metsäpolut eivät ole minulle mitenkään tuttuja, joten vähän piti kurveissa hidastella. Teemu kävi juoksemssa lähes saman ajan aamupäivällä ja eteni muutaman kilometrin enemmän kuin minä. Ei jaettu trophyja tämä reissun jälkeen.



Tänään tapahtui myös muuta mielenkiintoista, sillä Suomen ensimmäinen triathlonwebinaari pidettiin Huippuvalmentaja -valmennuspalvelun tiimoilta. Teemu isännöi sitä ja panelisteina oli tuttuja nimiä. Webinaari on katsottavissa täältä.

Treenit pallopelien pariin on aloitettu hiekkalaatikkoleikkien yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!