tiistai 1. heinäkuuta 2014

Viisi päivää

Nyt on sellaiset kimarat menossa tässä elossa, että heikompaa hirvittäisi. Ensinnäkin, Frankfurt Ironman kisataan sunnuntaina - viiden päivän päästä! Lasken ihan sormillani, koska se kuulostaa niin uskomattomalta! Eipä silti, olen enemmän kuin valmis. Toiseksi, paluumuutamme Kuopioon ensi viikolla! 5,5 vuoden jälkeen palaamme heimoveljiemme pariin. Olen helpottunut, sillä Irongirl osoitti puheessaan jo hyvinkin kaupunkilaista puheenpartta. Eihän semmoinen käy savolaisessa perheessä. Mitenköhän Kuopion triathlonskenepiirit ottavat paluumuuttajat vastaan?

Viimeistelytreenit sujuivat mallikkaasti ja lauantaina Maijan koirapartio tuli lapsenvahdiksi, jotta pääsin ajamaan 2x8min sekä juoksemaan 4x4min kovat. Pyörä kulki hyvin, mutta juoksu todella yllätti, sillä jokainen neljän minuutin veto meni alle 4.30min/km keskarilla. Tästä irtosi mairea hymy, kun datan sain ulos "helevetin-perkeleen kellosta". 

Olen tämän viikon ollut lomalla ja kelit ovat mitä ovat. Siispä minua ei varsinaisesti haitannut ajaa pyörötreenejä trainerilla, joka oli pakon sanelemaakin tuon taaperon kanssa kaksistaan ollessa. Vielä on jäljellä avovesiuinti, jumppaa matkustuspäivän päätteeksi, kevyt pyörä, varustetesti ja avovesiuinti ja sitten BOOM! :-D 

Sunnuntaina oli hyvä seurata 1,5h Itävallan Ironmania.

Ihan itse perintökoneella ompelin. Jostain syystä rakkaan mummoni ompelutaidot eivät seuranneet koneen mukana.
Sununtaiksi Frankfurtiin sääennusteet lupaavat kivat +29 astetta. En ymmärrä, että miten tuollainen 20 asteen ero menee läpi kropalle, mutta olen asiassa viisaampi sunnuntain jälkeen...

Jokainen kisaviikko on minulla muuten samantyylinen, sillä pelkään sairastuvani flunssaan. Johtunee varmasti siitä, sairastuminen on niitä ainoita asioita, joille et voi mitään. Perkeleellinen päähänpinttymä kuulostella ja säikkyä oman kropan viestejä. Tämän toki kruunaa silmä- ja korvatulehduspesäke kotona. Onko muita kuulostelijoita? :-)

14 kommenttia:

 1. Huh huh! Kisastudio valmistautuu koitokseen yhtä huolellisesti ja pysyhän terveenä!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa, paljon tsemppiä kisaan Arja! Tulen huolto- ja tukijoukkoihin Tatulle, Samille ja Jarnolle. Yritän bongailla myös sinut kisaajien joukosta ja kannustaa reitin varrella! :)

  Täälläkin vähän tuo +29 mietityttää. Otan Tatulle jäävettä juomapulloon mukaan, viinicooleri vaan siihen ympärille. Koitan aina sopivissa kohdin saada jostan lisää jäitä. Saa miehelle ensiapua jos meinaa lämmöät karata käsistä!

  VastaaPoista
 3. Tulee lämmin jumppa tosta sunnuntaista. Juoksu alkaa mietityttämään että miten siitä selviää. Itte en pidä kuumasta ollenkaan mutta kohta sen tietää miten se meenee.

  Tsemmipä kisaan!

  VastaaPoista
 4. Täällä myös jo perhosia vatsassa tai ainakin tankkauksen aiheuttamaa kuplintaa. Maratonista voi tosiaan tulla tuossa kelissä aika mielenkiintoinen, mutta pitää vaan koittaa pitää pää ja kroppa viileänä. Huoltopisteitä näytti olevan mukavan tiuhassa. Tsemppiä kaikille Frankfurtiin lähtijöille! Pidetään Suomen lippu korkealla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, kun en nähnyt sinua juoksussa. Nooh, ehkä se helle kuitenkin pehmensi sen verran... Onnittelut!

   Poista
 5. Tsemppiä, mahtava kokemus tulossa! Muista aurinkorasva - sitä kun ei Suomessa juuri ole tarvittu.

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä kisaan, Arja! Olet niin jäätävässä kunnossa, että eihän se voi mennä muuten kuin hyvin!

  Laitoin sinulle positiivisuushaasteenkin: http://kaukomara.blogspot.fi/2014/07/eilinen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hyvinhän se meni! :-) Positiivisuushaaste on just hyvä!

   Poista
 7. Tsemppiä kisoihin!

  Mites teidän hienolle multisport-joukkueellenne käy nyt, kun sinä poistut pääkaupunkiseudulta? Toivottavasti ei huonosti ainakaan!

  Joukkueenne toinen puolisko ehti, pahus vie, haastaa sut ennen mua. Sama haaste siis munkin blogissa. Nyt on melkein pakko tarttua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multisportjoukkue pysyy kasassa, jos minua ei korvata! :-D Positiivisuutta on siis luvassa!

   Poista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!