sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Spring Adventure 2013 - multisporttailua

Eilen kisattiin Nummi-Pusulassa Spring Adventure. Tein sitten vielä yhden avauksen vauvavuotena ja aloitin multisporttailunkin. Oli mahtava sää ja hieno kisa. Kaikki meni putkeen ja vähän reilun viiden tunnin treenisettikin tuli siinä samassa. Kirjoittamani raportin voi lukea tiimimme, MamAdventure, sivuilta.

Nauroin Teemulle, että hassua, kun olo on luonnollisesti väsynyt, mutta mihinkään ei koske, kuten triathlonkisan jälkeen. Teemu osasi sanoa, että se johtuu siitä, kun lajeja vaihdetaan niin usein. No, kiva fiilis silti. Harjoittelussa minulla onkin kunnon blokki tässä, sillä tänään ohjelmassa on rento 2h pyörä ja huomenna vielä 2h juoksu. Tukholma häämöttää jo kolmen viikon päässä! Lähtölupakin tuli vähän aika sitten ja sielä se mielessä jo siintää.

Irongirlkin haluaa laittaa sykevyön, kun äiti ja isikin niin tekkee. Hassu.

3 kommenttia:

  1. jee hyvä te,hieno debyytti! Mulla on teistä niitä melontakuvia! ja todistusaineistoa Pirkka-kassilla käynnistä;) Pakko todeta että ensikertalaisiksi hyvältä näytti melanvedot:) En mää tajunnu et toi kisanseuraaminenki on niin hektistä puuhaa,liian paljon tuttuja kisakavereita ja tilanteita,enkä enää ehtiny maalissa teitä etsiä tai sit vaan en tunnistanu:)Next time!

    VastaaPoista
  2. No määhän en tunnistanut siinä tohinassa sinua! :D Nyt vasta tajusin! Hehee. Joo, Pirkka-episodista en uskaltanut kirjoittaa mitään. Heh. Mutta tuo on niin totta, että kisaseuraaminen se vasta hektistä hommaa onkin. Lajissa kuin lajissa.

    VastaaPoista
  3. Ööh. Tästä hävisi nyt yksi kurantti kommenttikin... Nooh, asia on kuitenkin selvä. :-)

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!