sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Blogin remontti ja palautuminen

Päivätän blogia nykyään paljon iPadilla ja puhelimella. Tämä aiheuttaa välillä harmia ja nyt oikeassa palstassa olleet blogit ovat kadonneet, kun yritin yhdistää kahta "seurantalistaa". Hmph! En siis ole ketään (vielä) virallisesti hylännyt! :-)

Jalkoihin ei koske, mutta aika juostut nämä kyllä on. Kävimme tänään Heurekassa katsomassa Body Worlds -näyttelyn, jossa ihmisruumiit ovat käsitelty siten, että anatomiaan ja fysiologiaan pääsee tutustumaan todella aidosti. Alkuunsa vähän hirvitti, mutta pian jo tarkastelin jalkojen lihaksia ja jänteitä vertailemalla omiin kipuihin. Jos ei muuta, niin kyllä tuli sellainen olo, että ihan mukavaa jumpauttaa tätä omaa kroppaansa ja siten vaikuttaa omaan terveyteensä. Vähän hymyilytti, kun vahasta sydämestä ja hapenotosta kertovassa seinätaulussa oli kuva eräästä Lance Armstrongista...

2 kommenttia:

  1. Ennakkotietojen perusteella ajattelin, että toi Body Worlds on aivan karmee, mutta se olikin ihan mielenkiintonen ja ei alkuhätkähdyksen jälkee kauhistuttanut yhtään. Ja tosiaan, siellä ainakin muisti kiittää itseään terveellisistä elämäntavoista ja etenkin savuttomuudesta!

    VastaaPoista
  2. Juuri näin. Luulisi kyllä tupakoitsijan heräävän tuossa näyttelyssä. Oli kyllä melko hurjaa katsottavaa.

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!