lauantai 27. huhtikuuta 2013

HelTri-Cupin 6km

Kylläpä on tätä naista juoksutettu! Viime viikolla juoksin kaksi "ylipitkää", eli kaksi tuntista ja mm. mäkivetoja pariin otteeseen. Olikin melko rapsakkaa juosta tiistaina HelTri-Cupin 6km Pirkkolan kohtuu mäkisissä tunnelmissa. 

Kisa meni kuitenkin ihan kivasti, vaikka tuota kuormaa oli enemmän kuin tarpeeksi takana. Lähdin juoksemaan kovaa vauhtiharjoitusta ja sitä sain mitä tilasin. Paukusta lähdin vähän liian innokkaasti jännityksissäni (numero rinnassa), mutta sain koottua itseni ja tasaamaan vauhdin nopeasti. Hauskana sattumana juostiin Pian kanssa 1,5 kierrosta yhtä matkaa, sillä vauhtimme oli ihan sama! :D Mielessä kävi jo legendaarinen Ironwar, mutta ajattelin, että nyt liioittelen huolella. Kun n. 700m oli jäljellä, Pia kiristi vauhtia. Olin jo ihan punaisella, mutta sain vastattua vauhdin lisäykseen ja kirittyä ohi pienessä ylämäessä. Aika oli 30.36 ja harjoitusmäärän huomioiden olen tyytyväinen, vaikkei 30min alittunutkaan. Lupaa ihan hyvää kahden tunnin alittamiselle Helsinki City Runilla. No niin, tuli sitten tavoite paljastettua... :)

4 kommenttia:

 1. Sama vauhti, samat tavoitteet. Kiitos vetoavusta, Arja!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kuuluu sinulle! Hyvä mittelö, jonka seurauksena varmasti nipistettiin sekunteja! Kävin muuten eilen taas maasturiajolla. Seikkailu lähenee! :D

  VastaaPoista
 3. Mä olen (edelleen) sivussa,mutta tuun kannustaa kovasti,samanlaista loppukiriä sitten toivottavasti nään siis parin viikon päästä! ;)
  Terkkuja Italiaanosta, se on hyvä pitää yllä motivaatiota vaihtamalla välillä vähän kuntoutusmaisemia:)

  ht-Liisa

  VastaaPoista
 4. Kuntoutuksesta on hyvä huolehtia kaikin tavoin! :) Loppukirin varaan jää varmasti parin viikon päästä, joten kannustusta kaivataan. :D

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!