maanantai 10. syyskuuta 2012

Terveiset Kainuusta

Kylläpäs aika rientää. Tässä välissä on luonnollisesti tapahtunut paljon. Isona suurena muutoksena on ollut muutto Vuokattiin. Saadaan olla koko perhe koossa, kun Teemu tutkiskelee maastohiihtoa loppuvuoden. :)
 
Hyvät harjoitusmahdollisuudet täällä luonnollisestikin on ihan vieressä lajiin kun lajiin. Ja hyvä niin, sillä ilmoittauduin Kalmarin kisahuumassa Tukholman maratonille! :D Otamme siellä appiukkon kanssa vähän mittaa toisistamme. Lisäksi ilmoittautuminen on pistetty sisään Joroisiin, mikä onkin varsin hauskaa, kun ikäryhmät otetaan vihdoinkin käyttöön ja pääsee kisamaan oman ikäryhmänsä mestaruuksista! Mainio ja odotettu parannus suomalaiseen triathloniin. Lisäksi olimme Maijan kanssa niin hurniossa, että sovimme menevämme Kalmariin yhdessä 2014! :)
 
Paras lenkintynkä oli eilen, kun suuntasin CC:llä Vuokatinvaaran nousuun, joka käytännössä on takapihallamme. Kävi kuitenkin niin, että tekniikka petti, sillä takakumi tyhjeni, vaikka se oli ihan uusi. Muistinpa sitten, että viime vuoden viimeiset lenkit päättyivät aina renkaan vaihtoon. Vika on siis vanteessa. No, Teemu ja Irongirl tulivat pelastamaan hädästä. Joka tapauksessa, tuntui niin hienolta taas mennä tuuli suhisten korvissa. Tosin tuntui se myös pahalta, mutta silleen hyvällä tavalla. You know. :D
 
Teemulla oli loisto kausi. Ihan mahtava ennätysparannus täydellä matkalla. Hieno kesä monella tapaa. Irongirlkin on seurannut jo useita eri urheilukisoja, kuten triathlon, avovesiuinti, maastojuoksu, maantiepyöräily ja rullahiihto. :D Kultivoitunut kisaseuraaja siis.
 
Kyllä näissä maisemissa kelpaa treenata!
 

9 kommenttia:

 1. Hienot kisasuunnitelmat sulla! Toivottavasti Tukholmassa on ensi vuonna normaalit, "hieman" tämän vuotista hehkeämmät ilmat. Itse päätin heti ilmoittautua Kalmariin uudestaan, eipähän jää sitten järkiin tulemiselle sijaa.

  VastaaPoista
 2. Tukholman säät voivat tosiaan olla oikukkaat! Toivottavasti kuitenkin paremmat kuin tänä vuonna, tai ainakin pitää varautua kaikkeen. Kalmari oli kyllä hieno kisa, joten tointaako sitä järkiinsä tullakaan!

  VastaaPoista
 3. Just mietin, että kun susta ei oo täällä kuulunut. Ilmeisesti sullakin on ollut jotain muuta tekemistä kuin tää bloggailu :D

  Mahtavat on suunnitelmat :)

  Tiedän tunteen, kun tuntuu hyvällä tavalla pahalta.. nimimerkillä ekaa kertaa vuoteen spinningissä käynyt :D

  Hyvä, että irongirli on päässyt jo osallistumaan!

  VastaaPoista
 4. Vuokatissa ei ainakaan mäet lopu kesken, jos mäkivetoja haluaa tehdä. Irongirl saa hyvää asennekasvatusta urheilun pariin :D Kohta on varmaan edessä jo juoksurattaiden kanssa lenkkeily?

  PS. Sait blogitunnustuksen

  VastaaPoista
 5. Laura, kyllä minusta toivottavasti jatkossa kuuluu taas useammin. Nyt kun kaikki hötäkkä on saatu taas hetkeksi paikoilleen. :) Me vielä tästä noustaan uuteen kukoistukseen!

  Kauramoottori, mäet tulenevat tutuiksi pyörällä, suksilla, jaloin... :) Ja vau, kiitos tunnustuksesta! Tuli hyvä mieli ja aion tosiaan parantaa tapani. Varsinkin kun kirjoitettavaa alkaa taas tulla ns. omasta takaa!

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva lukea tekstiä tutuista maisemista! Juuri lauantaina kävin veivaamassa tuon "pahamaineisen" nousun.
  Vuokatissa on kyllä kaikki kohdillaan jos tykkää nauttia luonnosta ja treenata! Nauttikaa koko porukka! :)

  VastaaPoista
 7. Mirjam, onpa mukavaa, että täällä päin on "lajitovereita"! Nautitaan varmasti täällä olosta!

  Hyvä nousu veivaamiseen. Täällä saa hyvin rankkuutta treeneihin, jos niin haluaa.

  Pitääkin ottaa blogisi lukulistalle. Paljon on "uusia" blogeja, jotka on tässä hötäkässä jääneet välistä.

  VastaaPoista
 8. Hei Arja! Blogissani on sinulle tunnustus,, I <3 your blog!

  VastaaPoista
 9. ai sinne hienoihin vaaramaisemiin olette kadonneet blogihiljaisuuden aikana! Vauh,siellä on treenimaastot(ja -maisemat) kohillaan,nautinnollista syksyä sinne!

  Liisa

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!