sunnuntai 1. tammikuuta 2012

2011 oli vuosien vuosi (urheilullisesti)

Viime vuosi oli uskomaton urheilun saralla. Itse pääsin asettamaani tavoitteeseen ja "kipaisin" Ironmanin läpi hyvissä sielun ja ruumiin voimissa. Loppukesästä hymyn toi huulille Kuopion olympiamatkan voitto kuntosarjassa.Myös Pirkan Pyöräilyn 217km on aika kova juttu minulle (ja revanterille)... Teemu puolestaan loisti menneellä kaudella Saksassa ja Ranskassa ja minä sain olla taas leuhkana.

Helpolla ei unelmat toteutuneet ja 335h treeniä vuonna 2011 kertovat kohdallani kovasta työstä. Huhtikuussa 51 tuntia, toukokuussa 41 tuntia ja kesäkuussa vielä 40 tuntia! Tuossa yhteisumma ei sisällä työmatkapyöräilyjä tai lihashuoltoa vaan ja ainoastaa tehdyt ("tehokkaat") treenit. Pyöräkilometrit kohosivat uskomattomaan 4474km vuodessa! Ei tuolle määrälle voi muuta kuin hymyillä. Minkäs teet kun on kivvaa! Myös uinti- ja juoksumäärät nousivat edellisistä vuosista.

Triathlonin parissa oli jälleen mukava vuosi. Uusia ystäviä, tuttavuuksia ja kaupunkeja sekä kisoja tuli nähtyä ja koettua. Alkanut vuosi onkin erikoinen, sillä en ole missään lajiin liittyvässä luottamustehtävässä seura- tai liittotasolla! Pelkästään kotitasolla. :)

Hyvää TRI-vuotta 2012 kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!