perjantai 8. heinäkuuta 2011

IRONMAN Switzerland 2011 edessä...

Tähän on tultu. Kaksi yötä (tai 1,5) ja kello 7.00 (8.00 Suomen aikaa) paukahtaa lähtölaukaus Zurich-järven rannalla. Eilen torstaina matkustettiin suhteellisen kivuttomasti pelipaikalle ja meidät erittäin ystävällisesti otti vastaan TRI-pariskunta Pablo ja Lucia. Mahtava paikka valmistautua kisaan ja tilanne onkin hauska, sillä neljästä ihmisestä triathlonvaimon osaa näyttelee yksi, nimittäin Teemu! :D Tosin lipsahtelua kassien kannossa ja asioiden selvittämisessä kyllä esiintyy. Noh, minä tottuneesti teen samat hommat, mitä tässä on 10 vuotta jo tullut tehtyä muutenkin.

Kisaviikon suurin jännitys (toistaiseksi) koettiin, kun toista päivää juomani maltotankkaus "sakkasi" ja tuloksena oli, öö, noh, melko paljon vessassa vietettyä aikaa. Tilanne oli jo siinä määrin kriittinen, että hetken huumassa olin jo varma, että en pysty matkustamaan. Kaikki hyvin, sillä paikan päälle päästiin ja tilannekin on taas normaali. Onneksi aloitettiin tankkaus varman päälle jo tiistaina, niin tämäkin yllättävä sattumus ei vaikuttanut sen kummemmin valmistautumiseen. Ainoastaan siten, että malto heitettiin hiiteen ja tilalle tuli legendaarinen lakritsitankkaus! :D Erikoinen oli kyllä reaktio, sillä aikaisemminkin olen maltoa käyttänyt. Oliko kyse siitä, että join liian vahvan seoksen liian tyhjään vatsaan liian nopeasti? Siltä se näyttää, mutta en nyt pohdi sitä sen enempää.

Tänään kävin rekisteröitymässä ja ajoin kadesti kisan kovimmaksi nousuksi tituleeratun Heartbrake Hillin, sillä se on aivan tässä lähellä. Ei tuo nyt niin kovin kummoinen mäki ole, jos malttaa ajaa rauhallisesti ja kisaa varten vaihdettu 11-28 -pakka takaa sen, että en jää mäkeen sätkimään! :) Viime yönä nukuimme 10 tuntia ja nyt 20 maissa taas väsyttää. Rankkaa tämä "ei-treenaaminen".

Kisan kulkua voi seurata täällä! "Athlete trackerillä" voi nimen tai numeron (79) perusteella seurata kisan edistymistä vaihe vaiheelta. Kannattaa muistaa, että välillä tilanne ei välttämättä päivity pitkään aikaan, eli jos minun tai muiden osuusaikoja ei tule näkyviin, niin leikki ei välttämättä jääyt kuitenkaan kesken! :) Numero muuttui aikaisemmasta, mutta aika pienihän tuo on vieläkin! :D Saa nähdä, että pääsenkö maaliin päiväaikaan, vai meneekö pimeille tunneille. Tosin pimeä tulee n. 21.30, joten siihen sitten on kiirehdittävä.

Tavoitteena on päästä maaliin hyvissä voimissa ja paikat ehjinä. DNF:kin on parempi kuin DNS! :) Tätä varten on treenattu ja uhrattu aamuja ja viikonloppuja sekä paljon muuta. Sunnuntaina on palkkapäivä. Toivottavasti palkanlaskijat ovat tehneet huolellista työtä! ;)

11 kommenttia:

 1. Mielettömän paljon tsemppiä!! Ihan varmasti seuraan kisaa! :) Ei muuta kuin levänneenä ja rohkeasti viivalle. Oot treenannu tätä varten pitkään ja kovaa. Tsemppiä vielä kerran! :)

  VastaaPoista
 2. Hienosti se menee Arja! Tsemppiä kovasti :-)

  VastaaPoista
 3. Moikka Arja!
  Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja ammennan täältä paljon virtaa myös omiin treeneihini :)
  Tsemppiä kisaan, usko itseesi ja nauti tuskasta! :)
  t. Laura

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä kisaan!

  Löytyi huomiselle gradu"puuhastelulle paljon mielenkiintoisempaa vaihtoehtoispuuhaa - ja voi vielä väittää nököttäneensä koko päivän koneelle tunnollisesti :)

  nti s.

  VastaaPoista
 5. Painan refresh nappia koko päivän:) Tsemppiä,sä osaat homman!!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ihan mielettömästi! Kannustuksista ja viesteistä saan voimaa huomiselle. Tosin välillä alkaa kauhistuttaa, kun niin "julkisesti" on tätä tehnyt ja itsensä likoon laittanut! :D En kyllä ymmärrä miksi. Mutta huomenna matkaan ja katsotaan millainen päivä tulee olemaan!

  VastaaPoista
 7. Stemppiä kisaan! Olet tekemässä jotain sellaista mistä minä vain haaveilen.

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä kisaan! Ainakin valmistautuminen on tehty huolella!

  VastaaPoista
 9. PALJON ONNEA JA TSEMPPIÄ KISAAN. Älä anna periksi missään vaiheessa, loppuun asti vain!!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!