sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Finntriathlon 2011 - Kuvia, paljon kuvia

Vau, olen aivan mykistynyt paristakin asiasta. Ensinnäkin, olen saanut useamaan korvavakallisen onnitteluja, joista olen hyvin iloinen ja ne piristävät varmasti koko loppukesän ajan. Niitä on sadellut niin täällä blogissa kuin Facebookissakin sekä mikä parasta, Joroisilla ihan livenä. En ole halannut ihmisiä näin paljon sitten hääpäivämme! Toinen asia on se, että osallistuin Joroisilla vaativaan katsojan kannustajan rooliin ja ilokseni sain seurata aivan mahtavia onnistumisia niin Suomen parhaimpien kuin itseään vastaan kamppailleiden toimesta. Onnittelut kaikille!
Kisat olivat aivan mahtavat. Porukkaa oli kuin pipoa, mikä tarkoitti myös sitä, että tuttuja oli välillä ihan ruuhkaksi asti. Hyväksi ruuhkaksi eikä aamuruuhkaksi. Juttua riitti kaikkien kanssa ja olipa erityisen mukavaa tavata uusia ihmisiä ja kuulla heidän kokemuksiaan ironmanista ja muista reissuista.

Otimme päivän aikana (tai Teemu otti suurimman osan) noin 1500 valokuvaa... Käypä katsomaan täältä, että joko olisit osunut linssin eteen. Aika moni osui! :D Nämä reissulasset matkaavat torstaina Frankfurtiin, jossa Teemu havittelee ennätysaikaansa Frankfurtin Ironmanissa. Neljän viikon lomallani saattuu olemaan joka viikonlopuksi triathlonkisa, johon ainakin toinen meistä osallistuu. Se on kuulkaa TRI-vuodet menossa nyt ja ruuhkavuodet oven takana odottamassa.

11 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia ja monta tuttua naamaa kuvissa.

  Taisin sut bongata jossain vaiheessa, mutta en tullu nykimään hihasta. Olin siinä vaiheessa vielä ihan ihmeissäni kisakeskuksen kuhinasta.

  Ja nähtävästi ainakin yhteen kuvaan olen päätynyt (kisanumero 43, tää kuva https://picasaweb.google.com/lemmettyla/Joroinen11#5630260737265898642)
  Jos koneelta löytyy lisää kuvia, joista mut löytää, niin kerro. Olettaen että jaksat kattoa kuvat läpi :)

  Ja Teemulle onnea Frankfurtiin!

  VastaaPoista
 2. Moikataan sitten seuraavalla kerralla! :) Minä katson kuvat läpi, jos sattuisi muitakin löytymään!

  Kiitos, toivottavasti 8.30 olisi haarukassa!

  VastaaPoista
 3. Moi!

  Nyt kävi huono tuuri enkä osunut noissa kuvissa linssiin, mutta olisikohan loppuja kuvia mahdollista saada johonkin katseltavaksi tai jakeluun? :)

  Olis varsin mukavaa saada itsestään joku otos kisasta kun omia kameramiehiä ei sattunut tällä kertaa mukaan :{

  VastaaPoista
 4. Kauramoottori, valitettavasti tuli vesiperä enkä huomannut lisäkuvia.

  Moi Janne! Laitoimme jakoon parhaimmat otokset ja suurin osa lopuista on joko samoista kohteista enemmän ja vähemmän onnistuneita tai sitten omaan kotialbumiin laitettavia kuvia. Toivottavasti jostakin muualta löytyy!

  VastaaPoista
 5. Meinaako Teemu ottaa santsikupin ennen lähtöä? Jos 8.30 on vasta haarukassa kun muut lähtevät jo 6.45?

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Hienoja kuvia ja kiitos niistä. Valitettavasti minäkään en niihin sattunut, kuvien määrä huomioiden lähes huonoa tuuria. Ihmiset varmaan toivovat tällaisia kuvia finntriathlonista, juuri toiveena osua johonkin kuvaan itsekin. Viime vuonna finntriathlonin vieraskirjaan tuli linkkejä kuva-arkistoista ja sieltä oli kiva etsiä itseään. Laittakaa tekin kuvistanne linkki sinne tai Facebookkiin, moni olisi varmasti kiitollinen!

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon kannustuksesta! Ihan odotin aina sitä kohtaa kun tiesin, että te olette siellä tsempaamassa. Matka eteni kannustajalta kannustajalle... Niin sitä vaan jaksaa :)
  Hienoja kuvia!

  -Anna-

  VastaaPoista
 8. Kiitos, että jaksoit katsoa kuvat läpi. Eiköhän mun taivalluksesta löydy muilta kuvaajilta vielä kuvia :)

  VastaaPoista
 9. Timo, hyvä idea.

  Hyvä Anna! :) Oli hauska kannustaa kun yleensä vastauksena oli hymy tai nostettu peukalo (vaikkei mitään reaktiota välttämättä odotakaan)! Näin sitä vain paahdetaan triathlonissakin eteenpäin!

  Kauramoottori, vielä jos taivaltaisi pidempään, niin voisi olla enemmänkin! :D

  VastaaPoista
 10. tsemiä saksaan lemmettylän tri-perheelle.
  pidetään peukkuja että teemukin pärjää yhtä hyvin kun sinä täydellä.

  pasi

  VastaaPoista
 11. Jee, kiitos Pasi! Kroppa ja mieli on levollinen ja ollaan jo pelipaikallakin. Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!