sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Leiri takana ja IM edessä!

Olipa mahtavat kaksi viikkoa! Ensiksi kiitos Teemulle, Pasille, Jarmolle, Anteille, Jannelle, Villelle, Artulle ja Pepelle ajoseurasta ja muille mukana olleille matkaseurasta Pyörä on noussut viimeistään nyt leirin myötä sille kuuluisalle uudelle tasolle ja pyörän selässä on ihan mahtavaa. Etukäteen jännitin tempopyörällä ajoa, mutta sekin oli yhtä luksusta. Menee jo vähän hehkutukseksi?!

Leiri onnistui joka tapauksessa ihan erinomaisesti ja ainut miinus oli se, kun viimeisen päivän aamuna kurkku oli kipeä ja nenä tukossa. Mutta jos jotain tuollaista piti tulla, niin hyvähän se oli pitää tuohon leirin loppuun. Hotelli oli loistava täysihoidolla, kun ruoat olivat valmiina ja niiden laitteluun ei mennyt aikaa ja energiaa. Lisäksi hotellin takapihalla oli 50 metrin uima-allas (10 rataa) ja siihen liittyi vielä kylpylä ja kuntosali, jonka altaissa palautuminen oli taattua. Elämä on aika yksinkertaista ja mukavaa, kun täytyy nukkua, syödä ja treenata. Me like! Toki pari reissua piti Decathloniin, mutta ilmeisesti joku kylläisyysaste on saavutettu, kun ostokset olivat melko maltillisia!

Treenissä oli voima-ajoa, mäkivetoja, uintia, juoksua ja uintia sekä pari keikkaa kuntosalille. Leirillä tuntejä tuli yhteensä noin 41 tuntia ja pyöräkilometrejä 767km. Huikeeta, ei voi muuta sanoa! :) Onneksi tässä oli yksi päivä välissä ennen kuin töihin pitää taas suunnistaa, sillä aikalailla tuijotellessa on tämä päivä mennyt. Ensi viikko tuijotetaan myös pesukonetta aika tiukkaan.

Mutta sitten parin viimeisen treenit:

Viikko 12
Maanantai: pyörä (trainer) 45min
Tiistai: juoksu 60min, 8km
Keskiviikko: lepo
Torstai: kuntopiiri 30min
Perjantai: uinti 30min, 1km
Lauantai: matkustus
Sunnuntai: pyörä 2h45min, 60km
Total: n. 6h


Viikko 13
Maanantai: AP: pyörä 3h30min, 80km - IP: uinti 30min, 1km
Tiistai: AP: pyörä 4h, 80km - IP: uinti 30min, 1km
Keskiviikko: AP: juoksu 60min, 8km - IP: uinti 65min, 2,4km
Torstai: AP: pyörä 3h15min, 90km + juoksu 15min - IP: uinti 30min, 1km
Perjantai: pyörä 4h50min, 95km
Lauantai: uinti 30min, 700m + kuntopiiri 15min
Sunnuntai: yhdistelmä 1h pyörä + 30min juoksu + 1h pyörä + 30min juoksu
Total: n. 23h


Viikko 14
Maanantai: pyörä 5h30min, 124km
Tiistai: uinti 30min, 1km + kuntosali 55min
Keskiviikko: pyörä 4h30min, 110km
Torstai: AP: pyörä 2h55min, 80km - IP: uinti 30min, 1km
Perjantai: lepo (flunssan alku)
Lauantai: matkustus
Sunnuntai: pyörä (CC)1h15min, 22km
Total: n. 17h

Helsinki-Vantaalle paikallisbussilla kätevästi...

Näkymä hotellihuoneesta.

Churroja ja kahvia. On sitä kahvia tuossa!

Rannalla.

2 kommenttia:

 1. Mahtavan kuuloinen treenileiri teillä. Täytyy laittaa jo tässä vaiheessa itselle ensi vuodeksi talviloma-anomus vetämään... Ilmeisesti siis jossakin Barcelonan maisemissa olitte? Tsemppiä jatkotreeneihin, onko vaikeaa motivoitua lumen keskellä tuollaisen jälkeen?

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä mahtava leiri ja luulen, että oleellisen tärkeä kesän IRONMANin kannalta. Oli mukava keskittyä treenaamiseen kunnolla, kun kaikki muut asiat toimivat niin hyvin (eli ruoka, tilat yms.). Ihmeessä vaan loma-anomus sisään!

  Me oltiin siis rannikolla Calellan kylässä, joka on noin 50km päässä Barcelonasta itään päin. Suosittelen kyllä tuota paikkaa, vaikka vielä kotona oli epävarmuutta siitä, millaisia pyöräreittejä tuolla onkaan ja onko kohteessa hyvinkin viileä. Kaikki kuitenkin meni loistavasti ja pyöräreittejä lähti joka suuntaan, eikä kahdessa viikossa ehtinyt edes ajaa "kaikkia" teitä ja nousuja.

  Ajattelin jo leirillä niin, että yritän mahdollisimman pitkään pitää siellä saatua fiilistä mielessä, jotta vire säilyisi tämän kevään yli. Tämä viikko on luonnollisesti kevyt viikko, joten vielä ei ole ns. sapettanut. Oikeastaan CC-lenkillä oli ihan mukavakin käydä tutuissa maisemissa.

  Kiitos, treeni-iloa sinullekin! Jännä taas nähdä, että mihin suorituksiin kukakin pystyy ensi kesänä! :)

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!