maanantai 14. helmikuuta 2011

Muuttolintu?

Viime viikko meni vauhdikkaasti ja viikonloppu vieläkin nopeammin Kuopiossa. Valitettavasi Savossa pakkasetkin ovat kovempia, joten en päässyt hiihtämään, mutta sisäpyöräilyä ja uintia voi aina harrastaa.

Maanantai: pyörä (trainer) 45' + kuntopiiri 15'
Tiistai: lepo
Keskiviikko: hiihto (teho) 75' / 8km
Torstai: kuntosali 60'
Perjantai: uinti 30' / 1km
Lauantai: Pyörä (trainer) 70'
Sunnuntai: uinti 95' / 3,1km

Yhteensä: n. 7h

Treenin suhteen on jotakin mitä vielä enemmän odottaa, sillä maalis-huhtikuun vaihteessa lähdemme kahdeksi viikoksi etelään leirille yhdessä muiden triatleettien kanssa. Puitteet ovat loistavat: katso! Näissä pakkasissa tuon leirin odottaminen on helppoa, vai onko!? :)

3 kommenttia:

 1. Leiripaikka näyttää tosi kivalta! Iskee ihan kohtalainen matkakuume - mietin tässä parhaillaan meniskö juoksemaan vaikka Tartossa on -16 C, vai kelaamaan taas allasta päästä päähän silläkin uhalla, että koko laji alkaa hyvin pian kyllästyttää. Pyöräilysäitä odotellessa.. :)

  VastaaPoista
 2. Vau, miten kiva: olympia-allas ja kaikki! Ihanaa, kun on mitä odottaa! Meillä on enää neljä yötä Kanarian-matkaan, ollaan kylläkin perillä vain viikko.

  VastaaPoista
 3. Iina, altaan kelailu on kyllä vähän puuduttavaa, varsinkin jos sitä täytyy tehdä useampana päivänä peräkkäin olosuhteiden pakosta. Kai se on juuri se "pakko".

  Pia, olet niin oikeassa. Kun on mitä odottaa, niin pakkaset eivät juuri haittaa! :) Hyvää matkaa teille!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!