keskiviikko 16. syyskuuta 2009

"Rajulla hurmioituneella kirillä..."

Siilinjärvellä juostiin maakuntaviesti viime lauantaina. Itse pääsin juoksemaan TT AquaTerran joukkueessa, jonka muut osuudet olivat kivenkovien triathlonistien miehittämiä. Mielestäni lunastin kuitenkin paikkani joukkueessa, sillä lähdin ankkuriosuudelle neljäntenä ja neljäntenä tulin maaliin. Vaikkakin loppukirikamppailuksihan se meni. Huomasin ja kuulin, että viidentenä olevan joukkueen ankkuri saavuttaa minua, mutta tiesin etten juoksemalla pääse häntä enää karkuun. Hölläsin sitten hieman vauhtia ja odotin, että kilpakumppani tulee rinnalle, jotta päästään sprinttaamaan. Rajulla kirillä (ja vieläkin hurjemmalla itseluottamuksella...) pidin joukkueemme neljäntenä. En olisi uskonut, että vielä sitä juoksukisoista tuodaan palkintoja kotiin.


Kyllä 1,5 km juoksu on kovaa leikkiä.
Jalassa näkyy myös se, että salibandykentällä on vierailtu.


Ostin tänään lampun työmatkapyörääni sekä Speedon korvatulpat uintiin. Onko kenelläkään kokemusta noista "kuusimaisista" tulpista? Viime vuonna uin silikonitulpat korvissa, mutta ne olivat melko epäkäytännölliset. Korvatulehdusta ei haluaisi taas vieraaksi...

3 kommenttia:

 1. Moi! Kokemuksia Speedon joulukuusitulpista löytyy n. 5 vuoden ajalta, siis koko ajalta jolloin olen käytännössä osannut uida.
  Tulpat on olleet hyvät. Ilman en oikein pysty uida, koska mulla menee vettä helposti korviin eikä se oikein taas tule sieltä itsestään ulos.

  VastaaPoista
 2. No morjens! Kuulostaapa hyvälle! Kuinka usein tulppia saa sitten vaihtaa? Minulla sama juttu, että korviin menee helposti vettä ja se myös jää sinne. Sitten on korvakäytävät tulehtuneet...

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne kestää yllättävän hyvin, varmaan pari vuotta. Pesen käytön jälkeen ja olen vaihtanut sitten kun alkavat mennä huonon näköiseksi.

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!