torstai 9. heinäkuuta 2009

Kesäflunssa pilaa tunnelman

Kesä on kohta siinä vaiheessa, että Joroisilla kisataan sprinttimatkalla ja puolimatkalla. Toivottavasti tämä kesä tekee kuitenkin poikkeuksen siinä, että viikonloppua ei tarvitsisi viettää jälleen kaatosateessa. Itse ampaisen matkaan perjantaina ja Teemu kilvoittelee sitten SM-mitaleista lauantaina. Uusia voisi esimerkiksi 2006 vuoden kakkossijan. Nälkää on varmasti alkukauden kankeuden ja tautien jälkeen. Vedon seurauksena kuntosarjassa kilpailee myös Jarkka, jonka on nyt kokolailla pakko päästä maaliin puolimatkalta. (Itsehän sen jo teinkin tuossa taannoin.) Vetoon liittyvää panosta en enää muista, jotain hauskaa se varmasti oli! :)


Uintiharjoitukset mökillä saaressa USA:n reissun jälkeen.

Itselläni on mennyt kehnosti pari viime viikkoa, sillä kurkku on kipeä ja limaa riittää. Mutta ei tästä pidä lannistua, vaan malttaa levätä. Alkuvuodesta pitkitin todennäköisesti tautia aloittamalla harjoittelun liian aikaisin, joten jotain täytyy ihmisen oppiakin. Kipeänä ja loukkaantuneena ollaan tarpeeksi kauan, sillä kisata ja kilvoitella voi aina myöhemminkin, terveenä. Mutta ottaahan se ns. pannuun.

Lopuksi yleinen ilmoitus! Se, kuka jätti nastan Auroran sairaalan kulmille maanantaina, sietäisi hävetä! Maastopyörästäni puhkesi rengas ja Töölön kisahallista matka takaisin kotiin tapahtuikin sitten juoksemalla Teemun taiteillessa kotiin kahden pyörän kanssa... HMPH!

6 kommenttia:

 1. Niin, sittenhän startataan samalta viivalta Joroisilla! Kiva!

  Joo, nasta tekee harmia pyöräilijälle! Meillä sattui juuri tiistaina orapihlajan piikkiin ajo - ja samalla tavalla meni rengas puhki hetkessä. Aitojen leikkaajat voisivat myös olla huolellisempia.

  VastaaPoista
 2. Meillä taas eilen päättyi maantielenkki terveystaloon....ketjut pois paikaltaan ja siitä ympärikeikkaa kohti asfalttia täydessä vauhdissa:/ Ja jälki oli sen mukaista.... En siis mä, vaan toi toinen. Miinuspisteitä näille jäykille kaupunkilaisille:kukaan ei pysähtynyt(ei edes se takaa tuleva auto) kysymään että onko kaikki ookoo,murrrrr.
  Onneksi kuitenkin selvittiin pelkällä rullaantuneella iholla, hajonneella pyörällä ja vaatteilla eli aika paljon vähemmin vammoin kuin eräät,tiedäthän.. Mutta kyllä mua silti huonosti nukutti illalla:/


  hei tsemppiä nyt paranemisen kanssa...malttia,malttia;)

  VastaaPoista
 3. Onpa kivaa! :) Nähdään siis vihdoinkin! Vaikka väkisin! Jää odottamaan maalissa viimeistään, niin vaihdetaan pari sanaa! ;D

  Kyllä sitä pitää olla taitava, että saa ajettua nastaan tai orapihlajan piikkiin siten että se jää pystyyn!

  VastaaPoista
 4. Hymytyttö: Mitä mitä: BLOGI!? :D Mutta voi harmi, mitkä ympärikeikat sitä joskus lentääkin! :( Ja tosi kummallista, kun ei jäädä ottamaan selvää kuinka kävi. Viimeksi viime viikolla juoksin kysymään, kun työmatkapyöräilijä vetäisi kyljelleen pahan näköisesti liikennevaloissa. Ja toivoisin, että sama tehtäisiin minullekin.

  Maltti on paranemisessa valttia!

  VastaaPoista
 5. Hahaa,joo-o... Siellä se on ollut odottelemassa yli vuoden että unohtuneet sanasalat löytyisi;)Täytyy laittaa kynä sauhuumaan taas!

  Miehet on miehiä...tänään on jo surtu vaan pyörää(millä helvetillä mä nyt maantiellä ajan)ja ajokamoja(tämä oli niin hieno paita), minä taas murehdin noita koko miehen kokoisia ihorikkoja(uskaltaako suhun koskea)ja urpoja kaupunkilaisia (tekis mieli antaa korville kaikille)..... :D

  VastaaPoista
 6. Jossain paikallislehdessä (tai sitten netissä?) oli muuten juttua noista nastoista. Niitä oli kylvetty jonnekin muuallekin Helsingissä oikein urakalla. Onkohan joku pyöräilynvihaaja asialla?

  ps. Mihin siitä tiikeri raidoistaan pääsee ;)

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!