sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Lepoviikon tarinat

Kulunut viikko on ollut melkoista rumbaa, johon mahtui töissä kahden päivän koulutus, kurkkukivun pilaama keskiviikko, vappu teekkareiden kanssa, ensimmäiset vieraat Munkkiniemessä ja Triathlonliiton hallituksen kokous. Teemu oli suunnitellut lepoviikon, joten kokonaisrasitus ei (nähtävästi) noussut liian kovaksi. Säikähdin, että kurkkukipu enteili flunssaa ja pidin lepopäivän, mutta nähtävästi kipuilu johtui allergiasta ja meni ohi yhtä nopeasti kuin tulikin.

Viikon treenit:

Maanantai: kuntosali 60'
Tiistai: juoksu 75' (sis. 2x5x30m kiihdytys)
Keskiviikko: lepo / kurkkukipu
Torstai: lepo / matkustus
Perjantai: lepo
Lauantai: pyörä 45' + juoksu 30'
Sunnuntai: juoksu 45' + kuntopiiri 30'

Yhteensä: noin 5h


Johan kaikki (kaksi) lukijat ovat päättäneet tulevan kesän (kunto)triathlonkoitoksensa? Vaihtoehtoja on useita ja matkoja joka lähtöön! Esimerkiksi täältä voi käydä katsomassa omansa, joten haastankin kaikki kokeilemaan lajia, jotka sitä eivät ole vielä tehneet. Ensi lauantaina osallistutaan Länsiranta-Hölökkään Kuopiossa.

Täytyy sanoa, että urheilu- ja liikuntaharrastukset auttavat yllättävän paljon siinä tilanteessa, kun ihminen koettaa integroitua uuteen ympäristöön ja paikkakuntaan. Olen itse saanut apua pyöräreittien suhteen sekä uintivuorojen ja juoksumaastojen kanssa. On mukavaa tavata uusia ihmisiä ja ennen kaikkea saada apua kun sitä tarvitsee. Itsekin sitä mielellään auttaa muita, jos on siihen suinkin kykenevä. Ja minua saa opastaa ja neuvoa, ainakin näissä pääkaupunkiseudun triathlonasioissa... :D

7 kommenttia:

 1. Nyt kyllä heitit aika pahan haasteen ilmaan,etenkin kun katsoo että missä nuo kuntokalenterin puolelle merkityt kisat järjestetään/on järjestetty...että en keksi mitään kunnon tekosyytäkään.Mut en minä taijja siltikään,parempi kun pysyn vaan siellä metsässä juoksemassa tai seikkailu-hommissa;)
  ...mutta Arja-kyltinhän kanssa olenkin jo luvannut jonnekkin tulla heijaamaan:D

  ht

  VastaaPoista
 2. Niin, tekosyitä ne kuitenkin vain olisivat! :D Mutta olisi ikävää kilvoitella kolleegan kanssa samoista voitoista, joten ihan hyvä, että pysytään (ainakin toistaiseksi) omissa huveissamme!

  Arja-kyltti saa minut repeämään naurusta, jos ja kun sellaisen joskus näen! :D

  VastaaPoista
 3. Terveiset Lanzarotelta.

  Luc Van Lierde lahetti kovasti terkkuja TRIvaimolle. Supatti terveiset mun korvaan lauantain palkintojenjaossa, siina poskisuudelmien lomassa.

  Jos nyt viela satut fanittamaan sita??

  VastaaPoista
 4. Ooh, hän muisti vielä minut! ;) Siis kyllähän Luc on ihan tosi ihana!

  Ja sää nainen, olet ollut ihan ilmi liekeissä siellä! Onneksi olkoon! Lupaa odottaa vielä hienoja tuloksia kesällä!

  VastaaPoista
 5. Hih, sit mun kyllä täytyy valita paikka tarkoin. Ei esimerkiksi maalisuoralle, ettei käy niin että joku sitten vielä paahtaa sun ohi kun jäät nauramaan hullulle katsojalle,menee kultapokaali sivu suun kyltin takia;)

  VastaaPoista
 6. Mä voin tulla heilutteleen Arja-kylttiä ht:n seuraksi. Vaikka kyllähän Trivaimo-kyltti olis paaaljon makeampi ;)

  VastaaPoista
 7. Hih hih, voi hyvänen aika! Ensinnäkin, on hyvin todennäköistä, että kultapokaali karkaa maalisuoralla kannustuskyltin vuoksi! :)

  Mutta myönnettävä on, että ajatus teistä heiluttelemasta kylttejä reitin varrella hymyilyttää ja episodi antaisi varmasti voimia! :D Teenkö minäkin kiitoskyltit? Kiitos ht ja kiitos Neiti S!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!