sunnuntai 24. toukokuuta 2009

20 päivää

Eilinen jännitys muuttui aamulla pettymykseksi, sillä Teemu on joutunut päivystämään viime yön vessassa ja kunto on mennyt melko heikoksi. Eli kaudenaloitus siirtyy sitten muihin karkeloihin. Harmittaa, joskin se on melko lievä ilmaus, mutta näille asioille ei mahda yhtään mitään. Jokainen vatsaflunssan läpikäynyt tietää, että siinä kunnossa ei urheilla yhtään mitään.

Itse pidin sitten perheemme urheilusuorituksia yllä pyörällä ja päälle juosten. Olipa lämmintä ja juoksinkin sitten "vieraitamme" vastaan Seurasaareen. Nyt on taas viikko pulkassa ja Frasier-putki Nelosella menossa.

Boisen kisaan on 20 päivää. Siihen valmistuin tällä viikolla seuraavasti:

Maanantai: kuntosali 70'
Tiistai: juoksu 20' + uinti 70' + juoksu 15'
Keskiviikko: pesäpallo 60'
Torstai: juoksu (sis. mäkivetoja 10x50m) 60'
Perjantai: kuntosali 75'
Lauantai: ap uinti 80' & ip juoksu (sis. 10x100m vedot) 80'
Sunnuntai: 2h55min pyörä + juoksu 10'

Yhteensä: 12h

2 kommenttia:

  1. Heips! Kyllä se on treenitahti sinulla nykyään ihailtavalla tasolla :) itse kun on tullut vietettyä hyvinkin rentoja päiviä sitten kauden loppumisen jälkeen...nyt muutamia lenkkejä on taas pitkästä aikaa pitänyt lähteä tekemään. Pitäisi kesällä järjestää helssingin reissu ja tulla moikkaamaan sinne piäkaupunkiin teitä!

    VastaaPoista
  2. No heips! Täytyy olla, jotta pääsee maaliin saakka! :D Mutta ei tämä kyllä ole kuin tahto- ja järjestelykysymys! Kauden jälkeen saakin ja pitääkin pitää hieman taukoa!

    Vuan tiällähän myö ollaan piäkaapunnissa! :)

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!