tiistai 3. helmikuuta 2009

Hyvin luistaa suksi

Näyttää lupaavasti siltä, että tuo tammikuun vaivannut flunssa(?) on selätetty. Toivottavasti ei ihan heti tarvitse potea uutta, mutta treenit sujuvat jo ihan mallikkaasti. Kevennetysti menen vielä tämän viikon, mutta määrät alkaa varmaankin olla jo ihan kelvollisia. Eilen vietimme hääpäiväämme spinningissä ja tämä päivä alkoi uinnilla. Illalla triathlonkoulun juoksuharjoitukset väestönsuojan uumenissa. Tuntuu mahtavalta ja pyöräkuume taas päällä.

Eilen pyörähdin sitten yliopistollakin muutenkin kuin syömässä, sillä olimme saaneet vieraaksemme erittäin ajankohtaisen vieraan, sosiaaliturvan kokonaisuudistusta pohtineen SATA-komitean puheenjohtaja Lehdon. Painavaa asiaa ja tärkeitä kysymyksiä. Innoitti "tällaista gradun tekijääkin" omassa työssä.

2 kommenttia:

 1. Jes, oikein suurempiakin vieraita! Ei oo täällä näkynyt...(tai sitten mua näkynyt koululla,hehheh)

  Siellähän toi treenipäiväkirja näyttää tosi monipuoliselta tällä hetkellä! Mä oon keskittynyt vaan hiihtämiseen ihan hulluna kun kerrankin voi!
  ht

  VastaaPoista
 2. Jompi kumpi! :D Mutta hienoa vieraita on ollut.

  Olen kyllä samaa mieltä, että hiihtää pitää nykyään silloin, kun se on mahdollista (ja vähän aina varastoonkin)! Vaikka sitten ihan hulluna! ;D

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!