torstai 20. marraskuuta 2008

Takuuvarmat naurut

Kuopioon saatiin ensi lumi tällä viikolla. Ja liukkaat tiet. Altaassa ja trainerilla on tullut taas viihdyttyä ja sulkapalloakin ehditty pelata. Tehtiin pelikaverin kanssa päätelmä tämän päivän pelin jälkeen, ettei kehitystä ole juurikaan tapahtunut. Pari kuukautta sitten olimme varmoja, että pelimme kehittyisi parissa viikossa, mutta samanlaista hutilyömistä ja naurun remakkaa se peli oli, aivan kuten alussa... :D

Siitä tulikin mieleeni, että urheilun neljä varmasti hilpeyttä herättävää tapahtumaa ovat:
 1. Se, että maalivahti sulkee kiekon olemalla selällään ja kädet tiukasti vartolossa kiinni ja jalat yhdessä, naurattaa aina.
 2. Se, että kovan salibandypelin tiimellyksessä joku astuu pallon päälle ja se menee lyttyyn, herättää takuuvarmasti hilpeyttä. Röhönauru on taattu, jos joku vielä epähuomiossa lyö palloa ja se pomppii kulmakkaasti.
 3. Se, että sulkapallossa itse sulka/pallo osuu päähän, naurattaa aina. Erityisesti nauru on taattu, jos vastustaja lyö pallon ohi ja sulka tipahtaa päälaelle.
 4. Se, että yrität vaivihkaa kuntosalilla saada selville kuinka joku laite toimii. Silmäilet muita käyttäjiä, kunnes uskaltaudut menemään laitteen luokse. Seuraavana yrität itsevarmasti taiteilla painot kohdalleen ja saada kaikki säädöt ja kahvat sinulle sopivaksi siinä kuitenkaan onnistumatta. Naurattaa aina ja lisäksi tunnet itsesi typeräksi. (Tässä syy, miksi käytetään vain ns. vapaita painoja.)
Huomenna suuntaamme viikonlopuksi Tahkolle. Vielä ei pääse rinteeseen, mutta ulkoilu ja uinti onnistuvat varmasti.

Gradukin on edistynyt! ;D

6 kommenttia:

 1. Hahaa! Aivan loistavia nuo urheilun hilpeydet!

  Jääkiekkomaalivahdeilla on ilmiselvästi ne isot suojat siksi, että peittävät sillä pinta-alalla hyvin. Myös jäällä maatessaan ;)

  Ja tuo kohta neljä on niiiiin totta. Mitä vähemmän säädettävää sen parempi. Joissain asioissa mä vaan olen ihan sisäinen blondi ;)

  Ja tuosta kuikuilusta täytyy tunnustaa, että mä yritän kuikuilla ihmisten tekniikoita (silleen huomaamattomasti). Varsinkin nyt, kun on suht tuore ohjelma, jossa paljon uusia liikkeitä (etenkin niillä vapailla painoilla).

  Tuohon kohtaan neljä liittyy myös se, että kehtaako mennä sanomaan jos joku tekee jossain laitteessa jotain ihan väärin. Tyyliin istuu väärin päin laitteessa (on nähty!!!) ja tai unohtaa vapauttaa kahvasta ne painot ja hinkuttaa jollain 5 sentin liikeradalla....

  VastaaPoista
 2. Todellakin! :) Voi sitä naurun määrää, jos joku tulisi minulle sanomaan istuvani väärin päin jossakin ketkuttimessa! Mutta niin kauan kun kenenkään turvallisuus ei ole vaarassa, niin ei kai pikku hupailusta ole vaaraa!?

  VastaaPoista
 3. Niin jos turvallisuus ei kärsi niin samahan tuo on mitä tekee. Nauruhan pidentää ikaa :D Toisaalta kyllä toivoisin, että jos itse teen jotain totaalisen väärin niin siitä vinkattaisiin ;)

  VastaaPoista
 4. Totta! Kyllä jokainen, joka ketkuttelee laitteessa vääräoppisesti, on varmasti iloinen saadessaan neuvoja. Minäkin kyllä olisin.

  Jotkut vehkeet ovat kyllä niin veikeitä, että kurssi pitäisi käydä osatakseen käyttää niitä... :D

  VastaaPoista
 5. Nuo on kyllä niin paikkaansapitäviä, joka kohta! Tuo sulkapallo on kyllä jotenkin erikoisen mystinen laji. Se saa aikaan uskomattomia naurukohtauksia, mahdollisesti jo ennen koko pelin aloittamista. Mutta joo, kehitys vähän polkee paikallaan ;D

  VastaaPoista
 6. Sulkapallon on mystisempää kuin triathlon! ;D Ainakin meidän harrastamana!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!