perjantai 7. marraskuuta 2008

Laivalla seniorikansalaisten kanssa

Pari päivää meni sananmukaisesti jenkan tahtiin. Olin nimittäin eläkeläisristeilyllä mummoni kanssa ja linja-autossa laulettiin yhteislauluna kaikki ikivihreät, siis kaikki! Risteilyllä laulettiin karaokea ja tanssittiin sekä Tallinnan päässä shoppailtiin linja-auto koko ajan mukana. Rehellisesti sanottuna, oli "yllättävän" hyvä ja hauska reissu. Ei se mukava meno katso ikää, sillä seniorikansalaiset ottivat minut kirjaimellisesti avosylin vastaan ja minulla ei ollut kyllä mitään valittamista!

Tänään on ensimmäiset pikkujoulut.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa aika hulvattomalta reissulta :) ...ja vielä ikivihreitä... Varmaan pidettiin juniorista hyvää huolta ;)

  btw. blogisi ei blogilistan mukaan ole päivittynyt sitten lokakuun. joku bugi kenties?

  VastaaPoista
 2. Kyllä, huolta pidettiin! :)

  Nyt on kyllä käynyt moka ihan itselläni, sillä enhän ole muistanut vaihtaa tuota uutta osoitetta sinne. "Sama pää..." :D

  VastaaPoista
 3. Olinkin päivittänyt osoitteeni blogilistaan, joten "vika" ei ollutkaan minun vanhassa päässäni... :D Seurataan tilannetta.

  VastaaPoista
 4. Oo.. Huomasin, että olet laittanut miun blogini blogilistaasi etusivulle... :D Tekstini ovat kyllä sellaisia keski-ikäisen naisen hörinötä, että en tiedä, kuka niitä jaksaa lukea... Mutta kukin saa kirjoittaa sitä mitä haluaa, ja eikö - savolaisten tapaan - loput olekin sitten lukijan vastuulla!!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!