perjantai 10. lokakuuta 2008

Hurja viikko huipentuu

Viikko hujahti melko nopeasti ja liikunnan merkeissä meni tämäkin. Joka päivä työskentelin myös gradun parissa. On se vaan tosi, että mitä enemmän tietoa karttuu, niin sitä vähemmän huomaa itse asiassa tietävänsä. Voimaannuttavaa, mutta toisaalta hedelmällistä ja motivoivaa.

Uintia on tullut ihan mukavasti tällä viikolla, eli minulle ennätykselliset 5100 metriä! Muuten ohjelmistoon on kuulunut sulkapalloa, juoksua ja maastopyörää. Huomenna meinasin ainoastaan penkkiurheilla, ensin veljeni kiekkopelissä (Kalpan A-pojat) ja sitten IRONMAN-lähetyksen parissa. Toivottavasti lähetys toimii ja suomalaisilla kulkee, ja kulkeehan se!


Ja lopuksi ruokaisa kuva Balkanin reissulta vuodelta 2006.
(Huomaa läskin palat oikealla!)

5 kommenttia:

 1. Hei, hyvät uinti (kilo)metrit! Otan mallia...: ) Mutta itselläni muotoutui pari viikkoa ihan yllättävän rankaksi ja nyt on mennyt monta päivää melkein vain syödessä (!) ja levätessä.

  VastaaPoista
 2. Luinkin tuon sinun viimeisen postauksen ja ajattelin, että ihan sama tilanne on täälläkin. On kyllä pitänyt toden teolla jarrutella, ettei anna ruokahalulle ihan kokonaan valtaa! :) Toisaalta, ei minun ole ikinä tarvinnut houkutella nälän tunnetta... :D

  Markkinarinkeliä tuli tällä viikolla syötyä suklaan sijasta...

  VastaaPoista
 3. Treeni, lepo ja ravinto mahdollisimman hyvään suhteeseen, niin sitten päästään joskus mekin Konaan (vai "Konalle"-ko sitä sanotaan?) :)) No, ehkäpä minun kisamatkani ovat ensi kesänä pikamatkat ja perusmatkat, kun puolikas voi olla polvelle liikaa. Mutta perusmatkasta on mahdollista selviytyä.

  Treeni - lepo - ravinto omalle kropalle oikeassa suhteessa...

  VastaaPoista
 4. Mikäs muuten on polvesi tila? Itse olen kyllä vahvasti orientoitunut osallistumaan puolimatkan kisaan ensi kesänä. Oma vammatilanne on hallinnassa ja polvi ei vihoittele, joskin "rytöpelihän" se on.

  Pitäisikö tavoitteeksi asettaa pääsy Konalle(?) n. 10 vuoden päästä age groupissa 35-39? :)

  VastaaPoista
 5. Odottelen magneettikuvausta polvesta. Sitten selviää.

  Sinulla on kyllä hyvin aikaa vaikka asettaa tavoitteeksi Kona! Itse olen vaan niin realisti, kun tiedän, että töissä on käytävä, ja se asettaa rajat treenin määrälle... Mutta ensi kesänä perusmatka on todellisuutta ja ehkäpä sitten puolimatkakin muutaman vuoden kuluttua!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!