maanantai 1. syyskuuta 2008

Hollannista Belgian kautta Ranskaan

Eilen kisattiin Hollannin Almeressä triathlonin pitkän matkan MM-kisat. Päivä oli paahtavan kuuma ja siten myös suhteellisen rankka niin varmasti urheilijoillekin kuin huoltajillekin. Kisan tulosta saa enemmän urheilijat puida, mutta pitää kyllä sanoa, että suomalainen urheilija on sitkeä!

Pihistelimme tänään autonvuokrauksen yhteydessä ja emmekä ottaneet lisävarusteena autoon navigaattoria. Pääsin siis kartan lukuun ja kehitimme ainoastaan yhden riidan poikasen ensimmäisellä etapilla! Aplodit meille!

Nyt pestään pyykkiä ja valmistaudutaan henkisesti lisäautoiluun ja lauantain EM-kisaan. Tähän loppuun laittaisin kuvan minusta itsestäni Hollannissa, jos sellaisia kuvia sattuisi olemaan! ;)

7 kommenttia:

 1. Aika riskaabelia touhua tuollainen navigaattorissa säästäminen, ainakin jos on kartanlukijana. Kuskinahan se on hyvä, kun voi vain syyttää sitä kartanlukijaa mahdollisista vikatikeistä ;)

  VastaaPoista
 2. Sanos muuta! En halunnut tuohon tekstiin kirjoittaa, mutta tottahan se on, että Teemun idea oli olla ottamatta sitä navigaattoria! ;D "Tule tänne syy parka, täälle ne on muutkin!" :)

  VastaaPoista
 3. No olishan se pitänyt arvata, että mistä se säästeliäisyys johtui! Tämä kuuluu varmaan siihen samaan kategoriaan kuin miehille tyypillinen "tässä mitään neuvoa tarvi kysyä, ihan kohta se oikea tie löytyy" ;)

  Sorvin ääressä hihittelevä neiti S :)

  VastaaPoista
 4. Eikä muuten mitään neuvoja kysytty! :D Huomenna olisi tarkoitus ajaa noin 520 km, Belgiasta Luxembourgin kautta Ranskaan, joten saas nähdä seuraukset! :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä se vaan niin on, että vanhat konstit ovat monesti parempia kuin pussillinen uusia. Me pyörittiin navigaattorin avulla Hilversumin kaupungissa perjantaina liki tunti, kun tietyö sotki navigaattorin pasmat. Siihen kun luottaa niin sokeasti, ettei muista katsella ympärilleen. meilläkin lähti hotellin edestä viitoitettu reitti kohti Almerea. Ja me vaan hullut kuunneltiin sitä vehjettä!
  Nyt Arja vaan huoltoaseman kautta karttaostoksille ja sitten selkeä työnjako: Junnu hoitakoon ajamisen ja sinä suunnistamisen. Annat vaan selkeät ohjeet: seuraavsta vasemmalle jne. Toimii ainakin meillä...nooh, ainakin 90prosenttisesti. aina on löydetty perille, ennemmin tai myöhemmin:)

  VastaaPoista
 6. Toi oli tosi hyvä juttu, toi "tule tänne syy parka, täällä on ne muutkin!"!! (Sopii ihan mihin tahansa juttuun elämän syyttelytapauksissa...)
  Onnea sinne jatkokisoihin!

  VastaaPoista
 7. Hehee, perille löydetään kunhan ehditään! Tottahan se on, että ihan hyvin ennenkin pärjättiin ilman "alligaattoreita"! Se, mistä siinä todella on apua (jos ei ole juuri noita tietöitä yms.), on kaupunkien ja kylien keskustat! Nyt täällä Belgiassakin on joka kylässä joku tieremppa menossa ja luulisin, että navigaattori luovuttaisi, mutta emme me! :D

  Syy-sanonta on mummolta opittua! :) Jatkokisoihin lähdetään revanssimielellä ja uteliaalla asenteella!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!