torstai 7. elokuuta 2008

Kahdet häät ja yhdet mustikkapeijaiset

Eilen ja tänään oltiin mustikassa, tosin oma sietokyky tuli vastaan tunnin kohdalla, mutta onneksi Teemu jaksoi pitempään olla hyttysten syötävänä! Tein kyllä osuuteni siivousurakassa, mikä osoittautui jälleen suureksi poimurin käytön jäljiltä. (Kerran sankosta löytyi sammakko...) Mutta mustikkapiirakka maistui mahdottoman hyvälle iltapalana!

Tänään oli joukkueen nopeustreenit ja tulipa nostalginen olo Väinölänniemen kentällä, kun pikkuiset yleisurheilijat juoksivat mm. ratakierrosta. Itse olen osallistunut samoihin viikkokisoihin 20 vuotta sitten! Uskomatonta, 20 vuotta! :) Juostiin vetoja ja tehtiin kuntopiiriä, sekä kannustettiin noin 5-vuotiaita pikkukiitureita.

Huomenna on ohjelmassa kahdet häät. Hääparit ovat varmasti jo hermostuksissaan ja minunkin pitäisi vielä silittää puku...

4 kommenttia:

 1. Lähdetkö, Arja, Kuusijärvitriathloniin? Minä aion lähteä, kun selvitin tuon SM-maastohaasteen maaliin...! Kusijärvellä pääsen sitten ajamaan kisaa sillä uudella pyörälläkin.

  VastaaPoista
 2. Siis KUUSIjärvellä, anteeksi vantaalaiset.. : )

  VastaaPoista
 3. Liisa: Hih hih, hauska lipsahdus! :) Mutta vakavasti, en taida päästä tulemaan/menemään Kuusijärvelle, sillä meidän lähtö MM-Hollantiin on liian lähellä tuota kisapäivää!

  Olisi kuitenkin ollut hauska kisailla siellä...

  VastaaPoista
 4. Ok - hyvää Hollannin kisaa...!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!