torstai 10. heinäkuuta 2008

Kisapäivä lähestyy

Triathlonblogeista saa tällä viikolla lukea Joroisten kisaan valmistautumisesta. Tosin, kaikki eivät ole varsinaisesti TRIblogeja, sillä esimerkiksi ulkoministeri Stubbin valmistautumisesta voi lukea lisää hänen sivuiltaan. (Stubb vastaa myös tämän päivän "kovimmasta" linkityksestä! (Kts. postauksen loppu.) :D

Mutta valmistautuminen on käynnissä myös minulla! Maanantaina pidin lepopäivän, tosin kävimme kävelemässä Puijon luontopoluilla Teemun kanssa. Tiistaina oli vuorossa pyörä+juoksu ja eilen tein hieman jumppaa ja venyttelin. Tänään on vuorossa vielä uintia ja sitten koittaakin kisapäivä! Töistäkin olen ottanut vapaata huomiseksi, eli ammattimaista valmistautumista! Niin kovasti on Joroista hehkutettu, että pelkkä ajatuksen suuntaaminen kisaa kohti aiheuttaa jännitystä ja perhosia vatsassa! Ja jännitettävää on vielä molemmille päiville! :D

Veden lämpötila ei luultavasti ole ainakaan kuuman puolella, joten täytyykö uida 200m märkäpuvulla? Se olisi ainakin katsojille mieleen, sillä puvusta kuoriutuminen on melkoinen hupiepisodi, varsinkin, jos on yhtään kiirettä... Kaikki muu menee vielä hyvin, mutta kun ne nilkatkin pitäisi sitten saada irtautumaan lahkeista!

Tavoitteet ovat korkealla, kuten jo joskus kirjoitin! Tarkoitus on suoriutua uinnista vaparia kauhoen, pyöräillä ilman haavereita ja juosta siten, että polvilumpio on omalla paikallaan suorituksen jälkeenkin. (Mikä muuten on tai oli haasteellista irrottaessa pyöräkenkiä lukkopolkimista!) Ja erityisesti olisi tarkoitus pitää hauskaa yhdessä muiden kanssa!

4 kommenttia:

 1. Voi hemm... Apinan raivo saattaa jäähtyä järjen ääneen:

  Ei minun vakuutusturvani kata tätä kisaa! Itse asiassa se ei ole kattanut mitään urheiluharrastustani, mutta tässä on huomattavasti enemmän riskiä kuin aiemmin. Ja olen luullut toisin. Onneksi tarkistin.

  Voi siis olla, että Liisa ei ilmestykään viivalle vielä huomenna. Lisenssi pitää ottaa + triathlonvakuutus - vaihtoehtona vakuutushtiö haluaisi 432e vuoden vakuutuksesta! Hurja hinta.

  Ja kun lisenssin sitten ottaa, niin saman tien voi mennä vaikka omaan kilpasarjaan, vai mitä? Uintia pitää hioa (vaikka sillä apinan raivolla!) ja saanhan sen uuden pyöränkin - itse asiassa juuri tänään vähän myöhemmin!

  Tosi harmi, että joudun pettämään kilpakumppanit näin, mutta en voi riskeerata....

  "Toisesta..."

  VastaaPoista
 2. Jännityksen lievittämiseksi voin Arja kertoa, että uunituoreen käsiohjelman mukaan starttaat huomiseen kisaan numerolla 1!

  Nähdään huomenissa, muistakaahan ottaa kaikki tarittava rekvisiitta mukaan.

  Sulla on hyvä asenne ja kova kunto!

  VastaaPoista
 3. Vipinää kinttuihin ja elämyksiä reitin varrelta!

  Hieno on ollut seurata blogin ja vähän yon kauttakin polven kuntoutuksesta tähän päivään asti.

  Hengessä ehdottomasti mukana, K-M =

  VastaaPoista
 4. Kokemuksesta tiedän, että vakuutusasiat on syytä olla kunnossa. Jokainen joutuu sitten varmasti omalla kohdallaan ne asiat järjestelemään ja miettimään, eikä ne aina ainakaan helppoja ole...

  Tri-kollega: Voi juma! :D Numerolla yksi! Mukavaa, että joku kannustaa noin ihan "vaan" kuntourheilijaakin! :D Mulla on kova asenne ja itselleni jo parempi kunto! Rekvisiittaa kyllä on, kunhan ei mene koko homma muutenkin teatteriksi! :D

  K-M: No onpa kiva, että "pistäydyit"! :) Kiitos! Mietin sitten näitä kirjoituksia, kun viiletän pyörällä tänään! Oletko paahtanut gradun parissa, vai peräti jo palauttanut sen? Hyvää kesää ja vielä minä ainakin satunnaisesta palajan YO:lle, tosin kurssit ovat jo purkissa!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!