torstai 21. helmikuuta 2008

Sport widow

Otsikko on ehkä hieman liioittelua, mutta se on "termi", joka on keksitty jo vuosia sitten. Teemu siis matkasi kahden viikon leirille ja samanlaista sirkusta lähtö oli kuin ennenkin! :D Eilen laitettiin pyörää, eli Teemu touhusi kiekkojen kanssa ja minä puhdistin pyörää. Sitten temppuiltiin muualle jääneiden tavaroiden kanssa ja jälleen oli suoranainen ihme, että asemalla oltiin lähdön aikaan. Eli ns. normikuvio.

Moni (lähinnä anoppi) kysyy, että tuleeko ikävä. Luultavasti ei ehdi tulemaan! :) Ensi viikolla on 30 tuntia taattua opiskelijaelämää. Maisteriopintojen menetelmäopintoja, sosiaalipolitiikan ja sosiologian (sivuaine) aineopintoja, maisteriopintoja, GRADU-seminaari sekä Työelämän juridiikka -kurssin tentti. Hiki nousi pintaan pelkästä listan kirjoittamisesta! Onneksi on muutama samanmielinen "opiskelijakaveri", joten penkin kuluttaminen on mielekkäämpää! Kahvileivän valinta voi ilman tukea olla vaikeaa! :D

Lopuksi triathlonvaimon neuvot urheiluleskille:

Triathlonvaimo neuvoo: Urheiluleskenä kannattaa keskittyä erinäisten projektien pariin, jotka "arkena" eivät edisty. Saat myös itse päättää seuraavista: ruoka, TV, musiikki, aikataulut yleisesti sekä keskustelunaiheet! ;D Nauti myös vähentyneen pyykkäämisen tarpeesta!

4 kommenttia:

 1. Uuh, melkoiselta urakalta kuulostaa nuo opinnot... otan osaa ja tunnen sympatiaa :) En paljoa häviä omien opintojeni kanssa :) Sosiologia on kyllä mukava sivuaine! Rentoa "leski"elämää, tutulta kuulostivat nuo ohjeet :D

  VastaaPoista
 2. Aamu kahvi: Kiitos sympatiasta! :) Mutta mehän sitä jaksetaan puurtaa! :D

  Leskielämä on rentoa, ohjeita noudattaen! :P Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Huh! Sullahan on melkoinen superviikko opintojen suhteen. Ethän sä tuolla ohjelmalla ehtisi "kelpo vaimoa" leikkimäänkään ;)

  Menetelmäopinnot kuulostavat kyllä hyyyvin tylsiltä :D

  VastaaPoista
 4. Neiti S: Joo, melkoinen piinaviikko on tulossa... :D Menetelmäopinnot ovat... hmm... no tuota...

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!