maanantai 3. joulukuuta 2007

Tervetuloa

Muutamien kuukausien hiljaiselo ns. Blogistaniassa päättyy nyt ja on tullut aika avata tämän "päiväkirjan" sivut kirjoitettavaksi ja luettavaksi. Aikaisemmasta poiketen kirjoitan omalla nimelläni, vaikkakin halutessaan minut kyllä pystyi helposti "jäljittämään" aikaisemminkin.

Mistä sitten blogin otsikko? "Triathlonvaimo" on rakkaan mieheni, Teemu Lemmettylän, lanseeraama sana, joka on johdannainen mm. sanasta kiekkovaimo. Yllätyksekseni, otin tämän arvonimen ylpeänä vastaan ja kannan sitä sen vaatimalla kunnialla. ;D

Vaikka koko loppukesä (tai alkusyksy) kulminoitui Hawaii Ironman -kisaan (kisaraportti täällä), niin muitakin projekteja tässä myös pyöritellään. Itselläni liikunnan ja urheilun puolelta tärkein on salibandy KSS:n naisten II-joukkueenriveissä (2. div.) ja maratonharjoittelu. Muitakin "avauksia" on tulossa, liittyen viime kesäiseen debyyttiini triathlonissa. Myös projektini graduni (eli Iso-G) parissa on alkanut ja tutkinnon kokoon saaminen alkaa olla huolestuttavan lähellä.

Tänään on jo joulukuun 3. päivä. Vietämme joulun sekä uudenvuoden juhlat Puolassa, lähellä Slovakian rajaa. Jännä nähdä millaisen joulun saa aikaiseksi kun yhdistää suomalaiset, puolalaiset sekä espanjalaiset perinteet ja tavat.

5 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
 2. Neiti S: Luulin jo, että en enää löydä blogiasi minne ilmoitella uudesta osoitteesta! :)

  VastaaPoista
 3. No mä poistin itseni blogilistalta joksikin aikaa, kun en tiennyt huvittaako enää kirjoittaa mitään :) Randomilla bongasin blogisi uusien listalta ja arvelin, että tuo ei voi olla kukaan muu :D

  VastaaPoista
 4. Susta on tullut varsinainen projektinainen!

  Kaikki muut projektit kuulostaa oikein mukavilta, mutta toi viimenen, se G, on kyllä inhottava ja tylsä:D

  VastaaPoista
 5. Neiti S: Juu, minähän se! :)

  Hymytyttö: Projekti-ihmisiä! Gradu-projekti on vähintäänkin ihastuttava!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!